Tények és "emlékek"

 

Juhász Péter, az Együtt-2014 társelnöke, az október 23-i rendezvény szervezője azt állította az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy az SZPE nem is kapott meghívót az október 23-i rendezvényre, hanem egyszer csak - ott lett.

 

Az SZPE a többi meghívott együtt, ugyanabban az időben kapott meghívót, mint a többiek, egyébként Juhász Péter aláírásával. Az első megbeszélésen képviselőnk, megismerve az előkészítés első részleteit, egy nap haladékot kért a válaszadásra, mert az elnökség döntött arról, részt vegyen-e az SZPE a rendezvényen. Ezért közöltük egy nappal később csatlakozásunkat.

Juhász Péter az adás után néhány órával Facebook-oldalán bocsánatot kért, és elismerte, hogy valótlanságot állított, és a rendezvényre - az ő címéről kiküldve - az SZPE is kapott meghívót.

Hírlevél

Iratkozzon föl hírlevelünkre!Kérjük, föliratkozás előtt olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot!

Meg akarunk szabadulni a 21. századra dogmává silányult ideológiai béklyóktól. Értelmes vitát, megegyezést és társadalmi kiegyezést akarunk végre. A demokrácia szétrombolása, a gazdaság lepusztítása, a félelemkeltés, erőszak és gyűlölet ellen minden demokratával készek vagyunk a szövetségre: mérsékelt konzervatívval és szociáldemokratával egyaránt. Célunk a demokrácia helyreállítása, a jogállam és a magántulajdon védelme, olyan politikai gondolkodás elterjesztése, amely nem enged a jogállamiságból, amely megbecsüli a tudást és a kultúrát. Kiegyensúlyozott, jómódú, derűs és európai – azaz polgári – Magyarországot szeretnénk.

Backlink izmir masöz