Papagájkommandóból pitbullfalka

"Úgyhogy még egyszer, nagyon lassan és írásban is rögzítve, hogy mindenki megértse: 2007. március 31-ig voltam az SZDSZ elnöke. A Fidesz által szajkózott hitelfelvételre viszont valamikor 2008 második felében kerülhetett sor. Azaz: semmi közöm hozzá."

Olvasom, hogy a FIDESZ ismét a kommunikációs pitbulljait mozgósította – ezúttal az utánpótlást –, hogy valótlan állításokkal sározzon be másokat. Vagy a fiatalember, Falusi Vajk szövegértésével van baj, vagy a tényismeretével, vagy egyikkel sem, csak méltó utóda akar majd lenni elődeinek, mindenesetre a tények által nem zavartatva teljesíti a neki juttatott feladatokat.

Úgyhogy még egyszer, nagyon lassan és írásban is rögzítve, hogy mindenki megértse: 2007. március 31-ig voltam az SZDSZ elnöke. A Fidesz által szajkózott hitelfelvételre viszont valamikor 2008 második felében kerülhetett sor. Azaz: semmi közöm hozzá.

A FIDESZ-pitbullok szokás szerint törvényalkotással fenyegetőznek, ugyanúgy, mint a magánnyugdíjpénztárak, a bankok, a közüzemi szolgáltatók, a kisegyházak és mások ügyében, a sor hosszan folytatható. Ezzel a FIDESZ-„demokráciával” írják ki Magyarországot  Európából.

Azt a kárt, amit ezzel és a dilettáns gazdaságpolitikájukkal okoznak, vajon ki és mikor fogja nekünk visszafizetni?

Kuncze Gábor

Hírlevél

Iratkozzon föl hírlevelünkre!Kérjük, föliratkozás előtt olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot!

Meg akarunk szabadulni a 21. századra dogmává silányult ideológiai béklyóktól. Értelmes vitát, megegyezést és társadalmi kiegyezést akarunk végre. A demokrácia szétrombolása, a gazdaság lepusztítása, a félelemkeltés, erőszak és gyűlölet ellen minden demokratával készek vagyunk a szövetségre: mérsékelt konzervatívval és szociáldemokratával egyaránt. Célunk a demokrácia helyreállítása, a jogállam és a magántulajdon védelme, olyan politikai gondolkodás elterjesztése, amely nem enged a jogállamiságból, amely megbecsüli a tudást és a kultúrát. Kiegyensúlyozott, jómódú, derűs és európai – azaz polgári – Magyarországot szeretnénk.

Backlink izmir masöz