Benne bízom!

 

Az Összefogás közös jelöltjeként kérem a támogatásukat

Pest megye 8. számú választókörzetében.

Kérem, támogassa jelöltté válásomat ajánlásával!

Ehhez az aláírásán kívül néhány adatra is szükség lesz, ezért kérem, hozza magával személyi azonosító iratait.

Várom a kampánygyűléseken!

 

Szigetszentmiklós, 2014. február 17., 17:00, Sárga Ház

Százhalombatta, 2014. február 18., 18:00, Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpont

Tököl, 2014. február 19., 18:00, Művelődési Ház

Dunavarsány, 2014. február 21., 17:00, Petőfi Művelődési Ház

Legyen végre béke

Azoknak a szavazatával kell leváltani a kormányt, akik képesek önállóan gondolkodni, felelősen dönteni, ezért agymosással és ócska hazugságokkal nem lehet őket félrevezetni. Ezt mondja Kuncze Gábor, aki április 6-án újra Szigetszentmiklóson indul az ellenzéki összefogás közös jelöltjeként, alaposan átszabott körzetben. A politikus szerint nagy a tétje a választásnak, mert ha a Fidesz nyerni tud, akkor több ciklusra is bebetonozhatja magát.

Bővebben

Jobbak az esélyek, de szorosabb együttműködés kell

Kuncze Gábor csak a demokratikusnak tekinthető pártokkal óhajt vitatkozni, szerinte azonban a Fidesz nem vitatkozni, hanem kinyilatkoztatni akar. Az Összefogás egyéni képviselőjelöltje megismételte: nem lehet csodálkozni azon, hogy még nem alakult ki az a kampányszerkezet és dizájn, amely az Összefogás egységes fellépését segítené. Hiányoznak a fő üzenetek, ez nagyobb esélyt jelenthetne. Kuncze szerint már legalább 4000 kormánypárti plakát van az utcán, ami már lehet, hogy kontra produktív. Szerinte az MSZP jól kezelte a Simon ügyet, de az olcsó kampányfogás, hogy a Mentelmi bizottság március 31.-én teszi közzé a vizsgálat eredményét.

Nézze meg a beszélgetést!
Kuncze Gábor az Egyenes beszédben 2014. február 14-én

Amit Orbán mond, az mese habbal

Maffiakormánya van Magyarországnak, az a kérdés, hogy kik vannak többen: azok, akik hajlandóak gondolkodni, vagy azok, akinek mond valamit a kormány és ettől beájulnak a sarokba - ezt Kuncze Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Nézze meg a beszélgetést!
Kuncze Gábor az Egyenes beszédben 2014. február 2-án

 

Nincs előre megnyert választás

"Korábban is többször elmondtam, hogy ha létrejön az összefogás, és számítanak rám, akkor megfontolom, elinduljak-e egyéni választókörzetben. Listán sem én, sem az SZPE tagjai nem kérünk helyet." Kuncze Gábor az ATV Start című műsorában - kattintson a linkre, és nézze meg!
Kuncze Gábor a Startban 2014. január 17-én

A Klubrádióban Kuncze Gáborral készült egyórás interjút itt hallgathatja meg:
Kuncze Gábor a Klubrádióban 2014. január 15-én 1.
Kuncze Gábor a Klubrádióban 2014. január 15-én 2.
Kuncze Gábor a Klubrádióban 2014. január 15-én 3.

Hírlevél

Iratkozzon föl hírlevelünkre!Kérjük, föliratkozás előtt olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot!

Meg akarunk szabadulni a 21. századra dogmává silányult ideológiai béklyóktól. Értelmes vitát, megegyezést és társadalmi kiegyezést akarunk végre. A demokrácia szétrombolása, a gazdaság lepusztítása, a félelemkeltés, erőszak és gyűlölet ellen minden demokratával készek vagyunk a szövetségre: mérsékelt konzervatívval és szociáldemokratával egyaránt. Célunk a demokrácia helyreállítása, a jogállam és a magántulajdon védelme, olyan politikai gondolkodás elterjesztése, amely nem enged a jogállamiságból, amely megbecsüli a tudást és a kultúrát. Kiegyensúlyozott, jómódú, derűs és európai – azaz polgári – Magyarországot szeretnénk.

Backlink izmir masöz