Turi Tamás

1990-ben született Veszprémben.  Alap és középfokú iskoláit lakóhelyén, Balatonfüreden végezte. 2009-ben érettségizett a Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskolában német és magyar nyelven. Fiatalkora (16-17) óta érdekli a közélet. 2008-ban és (2009-ben egy regionális adóigazgatási tanulmányi versenyen, 6. helyezést ért el.) (2010-ben indult az önkormányzati választásokon.) Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam és Jogtudományi karának harmadéves jogász hallgatója. Főbb érdeklődési területei közé tarozik a közjog és az emberi jogok. Német felsőfok, angol középfok, és latin alapfokú nyelvismerettel rendelkezik. 11 éve zongorázik hobbi szinten.
Felismerve a jelenlegi politikai elit hiányosságait, a közéletre jellemező apátia megváltoztatásának szükségességét, a klasszikus polgári jogegyenlőség valódi megteremésének fontosságát, 2010-ben alapító tagként csatlakozott a Szabadelvű Polgári Egyesülethez. 2012 januárjától az elnökség tagja.

Hírlevél

Iratkozzon föl hírlevelünkre!Kérjük, föliratkozás előtt olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot!

Meg akarunk szabadulni a 21. századra dogmává silányult ideológiai béklyóktól. Értelmes vitát, megegyezést és társadalmi kiegyezést akarunk végre. A demokrácia szétrombolása, a gazdaság lepusztítása, a félelemkeltés, erőszak és gyűlölet ellen minden demokratával készek vagyunk a szövetségre: mérsékelt konzervatívval és szociáldemokratával egyaránt. Célunk a demokrácia helyreállítása, a jogállam és a magántulajdon védelme, olyan politikai gondolkodás elterjesztése, amely nem enged a jogállamiságból, amely megbecsüli a tudást és a kultúrát. Kiegyensúlyozott, jómódú, derűs és európai – azaz polgári – Magyarországot szeretnénk.

Backlink izmir masöz