Wittinghoff Tamás

1984-ben a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán szerezett diplomát.
A rendszerváltásig tervezőmérnökként vízellátó és szennyvízkezelőrendszerek, környezetvédelmi beruházások (pl. Balaton parti szennyvíz telepek) tervezésével foglalkozott.

1989-ben az önkormányzati választások során a budaörsi önkormányzat képviselőjévé, majd 1991 februárjában a város polgármesterévé választották. 1994-ben, 1998-ban, 2002-ben, 2006-ban és 2010-ben is újraválasztották.

A 2006-os választáson bekerült a Pest Megyei Közgyűlésbe. Tagja a Pest-megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány kuratóriumának. A Budaörsi Kistérség Többcélú Társulás megalakulásakor annak elnökévé választották, ezt a tisztséget 2010-ig töltötte be.

Hírlevél

Iratkozzon föl hírlevelünkre!Kérjük, föliratkozás előtt olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot!

Meg akarunk szabadulni a 21. századra dogmává silányult ideológiai béklyóktól. Értelmes vitát, megegyezést és társadalmi kiegyezést akarunk végre. A demokrácia szétrombolása, a gazdaság lepusztítása, a félelemkeltés, erőszak és gyűlölet ellen minden demokratával készek vagyunk a szövetségre: mérsékelt konzervatívval és szociáldemokratával egyaránt. Célunk a demokrácia helyreállítása, a jogállam és a magántulajdon védelme, olyan politikai gondolkodás elterjesztése, amely nem enged a jogállamiságból, amely megbecsüli a tudást és a kultúrát. Kiegyensúlyozott, jómódú, derűs és európai – azaz polgári – Magyarországot szeretnénk.

Backlink izmir masöz